Engeland (1988): City-trip Londen


Reisinspiratie: Lang weekend Londen met Anja in september 1988 als bonus bij RAET Microsystemen.

 

RAET Microsystemen

Als bonus voor het behalen van het budget van de regio Arnhem bij RAET Microsystems mag Jacques Schuiling samen met Anja een lang weekend verblijven in Engeland, meer specifiek: Londen. En wel op kosten van RAET.

 

Londen

Ons hotel, gelegen in het hartje van Londen, is een mooie uitvalsbasis om de stad te verkennen. Niet alleen per bus, maar voornamelijk per voet. En aangezien Londen een grote stad is kun je daar best vermoeid van worden. Op het programma staan natuurlijk de bekende attracties: de Big Ben, de Tower Bridge, de wisseling van de wacht, noem maar op. Alle attracties waar Londen bekend om is. Het eten is prima in het restaurant. Ook wat dat betreft is het goed dat we een financier hebben (sponsor RAET), want goedkoop is Londen niet !

 

Musea

Londen aandoen zonder een van de beroemde musea te bezoeken is haast een doodzonde. Naast het Natural History Museum, een must, bezoeken we ook het Quard Museum, waarin de folklore van 300 jaar bewaking van o.a. de koninklijke familie wordt weergegeven. Maar het mooiste is gewoon door de stand lopen, en de Londenaren bekijken. Al lopen er ook genoeg opzichtige bezoekers, het lijkt Amsterdam wel. Londen heeft vele kerken, de Engelsen zijn beroemd om hun kleurige en nette parken, en vele fontijnen zorgen voor de verkoeling. Al met al een zeer geslaagd weekend !!!