Spanje (1991): Mallorca


Reisinspiratie: 4-daagse bonusreis van RAET Micro Systemen in april 1991 naar Mallorca. Gastheer: IBM.

IBM

Bonusreis met IBM naar het eiland Mallorca voor de topperformers van RAET. Aanwezig van RAET Systems & Services zijn Cees Wezenbeek (Marketing & Sales manager), Jan-Hein Bosman (Salesmanager Rotterdam), Henk Kooij (Salesmanager Large Accounts), Jan Langhorst (Salesmanager Supply Services), Hans van der Velden (Salesmanager Utrecht) en Jeroen van der Meer (Marketing manager). En natuurlijk Jacques Schuiling als Salesmanager Arnhem) Op zo’n trip is er altijd een gala-avond, waar alle heren in smoking rondlopen, terwijl de (schaars) aanwezige dames in avondjurk van de partij zijn. Uitreikingen van de beste IBM businesspartner, en niemand is verbaasd als dat dit ……RAET Micro Systemen blijkt te zijn !!!! Feest dus tot in de late uurtjes, eerst in de disco en daarna nog in een bar naast het hotel.

Mallorca

Na de verplichte IBM-sessie (toespraken van zo’n 2 uur) is het programma vrij en kan iedereen naar het zwembad toe, of het eiland verkennen, of lekker niks doen in de zon. Allerlei trips worden georganiseerd, waaronder een rit over het eiland heen. Lunch is in een visrestaurant met uitzich over een baai. En als je dan zo met z’n allen lekker buiten op het terrasje zit kan het biertje (of 2) in de zon lekker slaapverwekkend zijn. Maar al met al een perfect georganiseerde IBM trip !!