De kerstman bij Exedra Solutions (2001)

Kerstman bij het kerstfeest bij Exedra Solutions in 2001 voor de medewerkers, aandeelhouders en geldschieters.

Kerstfeest bij Exedra Solutions

In het twee jaar van het bestaan van Exedra Solutions vieren we kerstfeest met mede werkers, aandeelhouders en geldschieters. Boven is de eerste verdieping omgetoverd tot een sfeervol partylokaal met kerstverlichting, lopend buffet en restauranttafeltjes. In deze ambiance is er een informeel samenzijn met zo´n 25 personen, en het is er erg gezellig. Zeker omdat de meeste collega´s overdag bij klanten hun werk doen, en de sociale contacten of na werktijd, of op evenementen als deze plaatsvinden. Voor de meesten is er dan ook genoeg bij te praten. En als dat met een hapje en drankje kan gebeuren is dat natuurlijk mooi meegenomen.

De Kerstman en Rudolph

Als Kerstman mag ik (weer) voor de vrolijke noot zorgen, en deze keer heeft de kerstman Rudolph het Rendier meegenomen. Een pak uit twee delen dat best vermoeiend is om lang vol te houden. Snel strompelen we via de smalle trap naar het feestgedruis boven, en als het gezelschap al bellend en met veel bombarie binnenkomt staan we natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling. Na de speech en het (laten) zingen kan Rudolph het Rendier het natuurlijk niet laten om enkele aantrekkelijk vrouwelijk collega´s op zijn rug mee te nemen in de polonaise. Een optreden dat men niet (of eigenlijk wel) verwacht had. Kortom, een gezellig kerstfeest bij een gezellig bedrijf !!