Sinterklaas bij Exedra Solutions (2000)

Sinterklaas op pad naar enkele collega’s met jonge kinderen van Exedra Solutions in 2000.

Sinterklaas bij Exedra Solutions

Ook bij Exedra Solutions komt Sinterklaas. Sterker nog, hij komt bij de kinderen thuis. Als jong bedrijf, op 1 maart 2000 gestart, hebben we overwegend jonge collega’s. Enkele hebben kinderen, en het aantal is te klein om naar Veenendaal te halen. Als Sinterklaas vertrek ik samen met de Zwarte Pieten Thor Stolte en Thijs Marijt met directeur Jo Schout als chauffeur naar de families (Robert-Jan) Peters in Elst en (Michel) Ouwens in Grave.  Om in Veenendaal af te sluiten bij de families (Karin-Mieke) Van Beek, (Patricia) Benschop, (Martin) Van der Linde en (Hans) Verschuren.

Huisbezoek

Elke familie waar we komen staat stijf van de spanning. Want het is natuurlijk ook niet niks als Sinterklaas met zijn gezelschap mij je thuis langskomt. Liedjes worden gezongen, allerlei oefeningen met de pieten gedaan en voor ieder kind heeft Sinterklaas een mooi woordje…en uiteraard een cadeautje. Leuk om op deze wijze het groepsgevoel van start-up te stimuleren ! Vanaf 10.00 uur bij de schmink tot het laatste bezoek dat om 19.00 uur afgelopen is moet de baard blijven zitten. Zelfs op de snelweg van Veenendaal naar Elst rijden auto’s met kinderen erin ons eerst voorbij, om daarna hard op de rem te trappen en naast ons te blijven rijden. En dan Sinterklaas natuurlijk niet met een baard op half stok zichtbaar zijn ! Ook in de straat bij Hans Verschuren verrassen we spontaan een van de buren die ons op de heenweg (toen het nog iets licht was) langs zag komen. De 8 aanwezige kinderen weten niet wat ze meemaken, en ook de ouders spelen perfect mee met het spel. Al hadden we die laatste borrel toch beter niet meer kunnen nemen ……!