Sinterklaas bij Evident Interactive (2006)

Sinterklaas op bezoek bij de kinderen van Evident Interactive-collega’s in 2006.

Sinterklaas bij Evident Interactive

Voor de eerste keer in het 10-jarig bestaan van Evident Interactive komt Sinterklaas op bezoek. Ik laat me op het laatste moment toch overhalen om de goede oude man uit Spanje gestalte te geven, en als meest seniore medewerker (in leeftijd) ben ik misschien ook wel de aangewezen persoon hiervoor. Cathelijn en Atina vormen de Zwarte Pieten en het is natuurlijk al dikke voorpret bij het schminken.

Bij de collega’s

Als eerste gaat Sinterklaas met zijn gevolg naar de benedenverdieping van Evident Interactive, waar de twee Pieten al snel alle aanwezige collega’s bij elkaar weet te brengen. En pas als er hard genoeg gezongen wordt komt Sinterklaas aangeschuifeld. Uiteraard worden een aantal personen door Sinterklaas naar voren gehaald. Project manager Anna is het eerste slachtoffer, directeur Jurgen de tweede. Maar om gekneusde en doorzakkende knieen te voorkomen draait Sinterklaas bij designer Ferdy de rollen om: Sinterklaas neemt niet Ferdy, maar Ferdy neemt Sinterklaas op schoot… een geslaagde generale voor het echte werk: de kinderen die boven al zitten te popelen van de zenuwen !

En bij de kinderen

Een 15-tal kinderen en ouders worden steeds zenuwachtiger als een Zwarte Piet binnenkomt en vertelt dat hij het boek van Sinterklaas, zonder dat die het weet, meegenomen heeft ! Maar gelukkig komt het toch nog allemaal goed, want Sinterklaas heeft voor ieder kind een woordje en uiteraard een kadootje. Sommige kinderen zijn erg terughoudend, anderen kunnen er geen genoeg van krijgen om in de buurt van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten te staan. Een lekker gezellig en informeel samenzijn, wat voor de kinderen afgesloten wordt met patat friet en een kroket. Met dank aan Lisa voor de organisatie van het geheel !!!