Santa en Sint op kerstfeest (2007)

 

Sinterklaas ondersteunt de kerstman bij zijn bezoek aan het Evident Interactive -kerstfeest in 2007.

Schaatsen

Het kerstfeest wordt dit jaar gevierd op schaatscomplex De Vechtsebanen. Na ontvangst met glühwein staat er een Hollands buffet te stampen met boerenkool met worst, hutspot en allerlei andere gerechten die optimaal uitkomen bij een winterfeest. Daarna worden snel de schaatsen onder gebonden. De noren op de 400 metersbaan, en de overige schaatstypes op de ijshockeybaan. Mijn ijshockeyschaatsen uit de jaren ’70 blijken weer helemaal “retro” te zijn, gezien de vele positieve reacties. Toch maar bewaren dus, of een veel hogere prijs op marktplaats !!

De vele Evidenters met partners vermaken zich prima op de ijsvloer, en vermoeid maar voldaan wordt de kantine weer opgezocht.

Kerstoptreden

In de kantine van het schaatscomplex kunnen de koude ledematen weer wat op temperatuur worden gebracht, en dat is nodig ook. Uiteraard worden ook de schaatsinspanningen en -capriolen met elkaar gedeeld. Waarna Tina enkele kerstliedjes ten gehore brengt, ondersteund door Herbert op de gitaar en Jurgen op het keyboard. Het is tenslotte een kerstfeest, nietwaar !!

Sinterklaas ondersteunt de Kerstman

Als het applaus voor de kerstmuziek verstomd is, denkt iedereen dat het afgelopen is. Maar dan begint het pas, want van achter uit de zaal komt een luid bellende kerstman aan ! En welke gek loopt achter hem ? Is dat Sinterklaas met een accordeon ? Inderdaad ! Voor de muzikale begeleiding heeft de Kerstman Sinterklaas zo gek weten te krijgen om hem te begeleiden bij zijn optreden voor de Evident-medewerkers. A la Farce Majeure passeren een groot aantal actuele gebeurtenissen van het afgelopen jaar de revue in een liedje (zie bijlage) en de sfeer is prima. Maar dat zijn we wel gewend bij Evident ! 

         

Liedje Download kerst_evident_2007.doc