Sinterklaas bij Evident Interactive (2007)

Sinterklaas op bezoek bij de kinderen van Evident Interactive-collega’s in 2007.

Sinterklaas bij Evident Interactive

Voor de tweede keer in het 10-jarig bestaan van Evident Interactive komt Sinterklaas op bezoek. Wederom heb ik me laten “overhalen”, maar vorig jaar was het zo leuk dat hier niet veel moeite voor nodig was. De organisatie is in handen van Tina en Marjolein, en de Zwarte Pieten zijn dit keer Tina zelf, Bryan en Ricardo.

Eerst bij de kinderen op bezoek

Als eerste gaat Sinterklaas met zijn gevolg naar de zolder van Evident Interactive, waar de kinderen al druk aan het zingen zijn. Allemaal krijgen ze uiteraard een cadeautje en de twee Pieten Zonder Veer maken er een zootje van. Als Sinterklaas er genoeg van heeft, mogen de kinderen zich opgeven voor hulp-zwarte piet, maar dan moeten ze wel eerst het pietendiploma halen: een parcours van over het dak lopen, met het paard slalommen en vervolgens het cadeautje in de schoorsteen gooien. En na al die inspanningen is het friet eten in de kantine, en ook dat gaat er goed in !

Dan komen de collega’s aan de beurt

Terwijl de kinderen eten worden de Evident collega’s naar boven getrommeld, en haalt Sint een aantal van hen naar voren. Zoals Joris met z’n koekjesmonster en Gerda met haar verbrande buik door het te lang onder de hoogtezon liggen. En uiteraard worden ook de twee directeuren Herbert en Jurgen natuurlijk niet overgeslagen, want door de verschillende afdelingen is een fraai (en uitgebreid) gedicht gemaakt voor het 10-jarig bestaan. Sinterklaas draagt dit samen met hen beiden voor, en overhandigt het kado: een foto van alle medewerkers. Na afloop is er de Sinterklaasborrel om lekker met elkaar te socialisen en na te kletsen over het Sinterklaasfeest onder het genot van een hapje en een drankje.

Sinterklaas in de midlife-crisus ?

Na afloop vertrekt Sinterklaas op spectaculaire wijze en nagezwaaid door alle collega’s en kinderen: op de motor !!! Het motorgeluid, maar vooral de striptease van de Sint, is indrukwekkend als hij de voordeur uitscheurt. Zou Sinterklaas dan toch in de midlife-crisus zitten ?

Met dank aan Tina en Marjolein voor de organisatie van het geheel !!!

            

1 gedachte op “Sinterklaas bij Evident Interactive (2007)

  1. Pepijn vond de motor erg stoer. “dat is veel beter dan dat paard he mamma. Een motor gaat toch veel harder”.
    enne wat een schattig babietje op schoot bij de sint daar onderaan 😉

Reacties zijn gesloten.