Sinterklaas bij Evident (2010)

Sinterklaas wederom op bezoek bij de kinderen van Evident Interactive-collega’s in 2010.

 

 Sinterklaas bij Evident Interactive

Voor de vijfde keer in het bestaan van Evident Interactive komt Sinterklaas op bezoek. De organisatie is weer in de vertrouwde handen van office-lady Lizette, de Sint is ook weer als vanouds en de Zwarte Pieten zijn dit keer Fotopiet Roland, Klunspiet Michiel, Danspiet Deborah en natuurlijk het lieve kleine stafpietje Veerle. Sint heeft met deze pieten een prima gezelschap bij zich die de kinderen wel zullen vermaken. En ondertussen vermaken de Sint en zijn gevolg zich ook prima in de voorbereiding, zo te zien op deze foto ! Of het zijn natuurlijk de zenuwen die een rol spelen …

 

Staatsiefoto met alle kinderen

Nadat de Fotopiet menig kind al op de foto vastgelegd heeft, wil hij ook een foto van ze maken in de Evident-tuin (die gelukkig wel binnen is gezien de kou). 23 kinderen staan met hun ouders klaar om vereeuwigd te worden op de foto, maar gelukkig wordt op tijd ontdekt dat Sinterklaas ook nog op de foto erbij moet. Na enkele keren hard roepen komt de Sint met zijn Pieten de trappen op en neemt hij tussen de kinderen plaats op de speciale Sinterklaasstoel.

De kinderen van Evident Interactive

Na de foto gaat het hele gezelschap naar boven, waar meneertje Gijs Sinterklaasliedjes speelt op zijn hammondorgel. 1 voor 1 worden de kindjes naar voren gehaald bij Sinterklaas, en voor iedereen heeft hij een goed woordje over. De Pieten maken letters, vormen een appelboom en kunnen natuurlijk lang niet zo goed de circusacts zoals de kinderen dat kunnen. De Fotopiet maakt er allemaal foto’s van, maar maakt het liefst foto’s  van zichzelf ! Nadat ieder kind zijn of haar kadootje in ontvangst heeft genomen, gaat het hele gezelgschap naar het bedrijfsrestaurant. Hier doet iedereen zich tegoed aan frites en allerlei lekkere hapjes. Het Sinterklaasfeest zit er weer op en iedereen gaat met een goed gevoel naar huis. Lizette, weer prima georganiseerd !

 

En op huisbezoek bij Janna

Janna, de dochter van collega Joost en Lineke, kon er helaas niet bij zijn, want haar vader was ziek geworden. Sinterklaas vond het zo sneu voor haar, dat hij toch maar besloot met de auto naar Nijmegen te rijden voor een huisbezoek. En wat keek Janna op toen ze naar buiten keek en Sinterklaas zag staan. Samen met haar ouders werd Sinterklaas naar binnengehaald, en gelukkig had hij het kado ook meegenomen. Tijdens de koffie ging Janna al direct haar Lego Playmobiel in elkaar zetten, en toen Sinterklaas weer verder moest was ze daar al mee klaar ! Na uitgezwaaid te zijn glibberde de auto weer richting thuishaven. Een leuke en inspannende middag en avond, waarin er veel gelachen is. En ook de twee jongens achter het loket bij de benzinepomp lagen in een deuk toen ze Sinterklaas in zijn jurk aan het tanken zagen. Maar ja, eens per jaar hebben we daar een verklaring voor !