Sinterklaas bij Evident (2013)

Reisinspiratie: Verslag van het bezoek van Sinterklaas en de Pieten aan de kinderen van Evident op donderdag 22 november 2013.

Proven concept

2013SintOok dit jaar borduren we voort op de combinatie tussen The Voice of Sinterklaas, So You Think Sinterklaas Can Dance en Zwarte Piet’s Got Talent, waarbij de optredende kinderen centraal staan. Een aantal kinderen moeten met hun ouders op het laatste moment helaas afhaken, maar de 11 kinderen en hun ouders wachten met spanning rondom de ring. Wanneer komt Sinterklaas nu, hij had er toch allang moeten zijn ? De spanning wordt duidelijk opgevoerd !

Techniek wordt ingezet
2013Sint04
Na enige keren luid roepen om Sinterklaas bellen de twee aanwezige Pieten Sinterklaas op. Hij is er wel, maar toch ook niet. Hij is wel bij Evident, maar door de recente verbouwing staat hij aan de andere kant van de zolder. Via een video-conference komt Sinterklaas gelukkig toch op de juiste plek terecht. Ook de Kadootjes Piet heeft moeite op tijd aanwezig te zijn, maar via een conference call met hem (en een aansporing van Sinterklaas) arriveert hij gelukkig toch nog op het juiste moment !

Kinderen gaan los
2013Sint12
In de ring doet ieder kind zijn of haar optreden. En deze varieert van voorlezen en zingen, tot turnen en het maken van een speciale Sinterklaasrap! Sommigen zijn in het begin nog een beetje onwennig, maar als de drie Zwarte Pieten Roland, Gino en Freek het spits afgebeten hebben gaat iedereen los. De ouders en Sinterklaas zelf swingen natuurlijk allemaal mee op de maten van de muziek, en de kinderen hebben ieder hun “moment of fame” voor de ogen van Sinterklaas.

VJ Olivier

2013Sint06ADe muzikale begeleiding is ook dit keer in handen van Gijs. Maar voor het eerst wordt Gijs ondersteund door zijn 4 jarige zoon Olivier. De clips welke de optredens ondersteunen worden perfect door hem klaargezet en getoond. En met die grote koptelefoon op zorgt hij ervoor dat alle aanwezigen lekker kunnen swingen. Sinterklaas is trots op hem (net zoals zijn vader Gijs). Als tenslotte Sinterklaas weer naar zijn volgende kinderbezoek moet is er voor de kinderen nog een korte after party, voordat in het bedrijfsrestaurant de friet met allerlei lekkers (ook voor de ouders) verorberd kan worden. Om vervolgens moe maar voldaan weer naar huis te worden gebracht !

2013Sint20    2013Sint19    2013Sint05 2013Sint16    2013Sint18    2013Sint08