New Years Eve Party (2014)

2014Party00Reisinspiratie: Verslag van de Nieuwjaars-party op 31 december 2013 met Anja, ma van Schilt en de Rondenhof-buurtjes bij Lammert, eigenaar van Groot Warnsborn.

New Years Eve Party

2014Party11Na de succes van vorig jaar was de New Years Eve Party 2014 op landgoed Groot Warnsborn natuurlijk een must om naar toe te gaan. Eigenaren Lammert en Sjoukje de Vries hadden de Oranjerie van hun landgoed wederom omgetoverd tot een feestelijke locatie. Een uitstekende plek dus om het oude jaar 2013 af te sluiten en met goede voornemens het nieuwe jaar 2014 in te gaan. Vanachter de bar worden de laatste details nog even doorgenomen voordat de party losbarst.

Dressed for the occasion

2014Party04Met z’n achten rijden we in de taxi-bus naar Arnhem Noord, en dan is het in de bossen toch best wel donker. Maar we weten waar het is, en zo arriveren Roel, Fimke, Evelyn, Burt, Gonny, Dinie, Anja en Jacques mooi op tijd op het feest. Op een nieuwjaarsfeest hoort natuurlijk feestelijke kleding, en dus ziet iedereen er op z’n best uit. De jurken zijn of heel lang of heel kort, maar de glitters hebben ze allemaal gemeen. En ook de smokings met bijbehorende vlinderstrik zijn er in alle soorten en maten te vinden.

Let’s party

2014Party09Al snel vult de dansvloer zich en eigenlijk is die bijna niet meer leeg geweest. De DJ weet de verschillende muziekgenres goed af te wisselen, en ook de lichtshow draagt bij aan het feestgebeuren. De bediening is uitermate vriendelijk en attent, zodat de glazen snel weer gevuld zijn. En net als je er weer trek in had kwam er weer een bittergarnituur langs. Kortom, de sfeer zat er goed in en we vermaakten ons prima !

Vuurwerk

2014Party05Aftellen om twaalf uur en natuurlijk een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar. Dat het maar een gezond jaar mag worden. En aansluitend is er natuurlijk vuurwerk. Struikelde Lammert vorig jaar nog over een tussenliggende sloot, het vuurwerk zag er wederom spectaculair uit en daar kon de miezelregen niets aan afdoen. Al met al een super party op een super locatie ….. Lammert en Sjoukje, schrijf ons achten voor volgend jaar maar vast weer in !

2014Party14a   2014Party02   2014Party17 2014Party16   2014Party15   DSC01044