New Years Eve Party (2015)

2014Party00

 

 

Reisinspiratie: Verslag van de Nieuwjaars-party op 31 december 2014 met Anja, de Rondenhof-buurtjes en vrienden bij Lammert, eigenaar van Groot Warnsborn.

New Years Eve Party

2015Party007Voor de derde keer op rij, en eigenlijk al een nieuwjaarstraditie geworden, beginnen we het nieuwe jaar met de New Years Eve Party op landgoed Groot Warnsborn. Wederom is door de eigenaren Lammert en Sjoukje de Vries de Oranjerie van hun landgoed omgetoverd tot een feestelijke locatie. Dit jaar bestaat onze groep uit maar liefst 11 personen: Anja, Jacques, Roelof, Fimke, Evelien, Gonny, Burt, Paul, Teo, Steph en Will. We zijn lekker vroeg zodat we ook nog kunnen zitten. En we zijn er helemaal klaar voor !

Let’s party

2015Party014Op de tonen van de disco gaan de voetjes al snel van de vloer en is er met de verschillende muziekstijlen voor ieder wat wils. In totaal zijn er zo’n 160 feestgangers aanwezig in de feestelijk verlichte zaal en is het gezellig vol. En met drank en hapjes in overvloed is het in de Orangerie prima toeven. Op de wand is met een beamer de klok geprojecteerd, zodat we het nieuwe jaar op tijd in kunnen gaan. En op tijd zijn voor het aftellen en het ontkurken door Lammert (met zwaard) van de champagneflessen.

Frietkot

2015Party050De Silvester-party kent in ieder geval twee onderdelen welke elk jaar terugkomen. Uiteraard is dat de vuurwerkshow na twaalf uur om het nieuwe jaar in te schieten. Ook dit jaar weer spectaculair opgezet. En de tweede waarde is de aanwezigheid rond 13.00 uur buiten van een frietkot. Na een hele avond  champagne en rode wijn gaat zo’n vette hap er op het einde van het feest prima in. Want zo’n frietje, kroket of frikandel met een flinke klodder mayonaise is natuurlijk niet te versmaden, ondanks de goede voornemens …

Taxibus

2015Party051Om 02.00 uur zit het er helaas al weer op. Ook dit jaar laten we ons weer door een taxi-busje vervoeren, al was het vooraf niet makkelijk om er nog een te reserveren. Taxi Schuiling uit Driel brengt ons gezelschap weer terug naar Elst, en evenals voorgaande jaren zit dan de stemming er nog steeds goed in. Maar dat zijn we gewend bij ons in de buurt ! De Rondenhof is het eindpunt van weer een gezellige avond en we kunnen niet anders concluderen: het nieuwe jaar 2015 is in ieder geval goed begonnen !

Klik HIER voor alle foto’s !!

2015Party044   2015Party027   2015Party021   2015Party037   2015Party046   2015Party049