New Years Eve Party (2016)

2014Party00

 

 

Reisinspiratie: Verslag van de Nieuwjaars-party op 31 december 2015 met Anja, de Rondenhof-buurtjes en Margriet bij Lammert, eigenaar van Groot Warnsborn.

New Years Eve Party

2016Party001Een van de vaste waarden in het begin van een nieuw jaar is de New Years Eve Party op landgoed Groot Warnsborn.  Eigenaren Lammert en Sjoukje de Vries maken er ieder jaar weer een fantastisch feest van op hun landgoed en dit jaar is dochter Jante verantwoordelijk voor de Oranjerie. Zo’n 200 feestgangers verzamelen zich in deze feestelijke locatie om het oude jaar 2015 uit te wuiven en het nieuwe jaar 2016 spetterend met vuurwerk in te gaan.

De Rondenhof-groep

2016Party011Eveneens traditie is dat we ons met een taxi-bus naar Arnhem Noord laten vervoeren, zodat we ons niet hoeven in te houden aan dranklimieten. Nou drinkt Anja weinig tot geen alcohol, maar (pech voor ons) heeft ze ook geen rijbewijs. Met z’n allen in een bus is wel zo gezellig, en op chiq laten Roel, Fimke, Evelyn, Burt, Gonny, Paul, Theo, Anja en ik ons vervoeren naar de bossen van Groot Warnsborn. Margriet voegt zich daar bij onze groep en zijn we klaar voor de party !

Let’s party

2016Party006Evenals vorige jaren verzorgt een discotheek de muziek, maar dit jaar is een saxofoniste ingehuurd om op de muziektonen te improviseren. Geeft net dat beetje extra aan de muziek, en de dansvloer is de hele avond dan ook niet meer leeg geweest. Met verschillende genres muziek, van rampestamp tot de twist, komt iedereen aan zijn muzikale voorkeur. Jante en haar crew zorgen ervoor dat de glazen gevuld blijven en ook het buffet ziet er niet alleen appetijtelijk uit, maar smaakt prima. En dan maar aftellen tot de klok van twaalf.

12 uur

2016Party024Met het glas champagne in de aanslag wachten we om te proosten op het nieuwe jaar. Dat het maar vooral een gezond jaar mag worden. De vuurwerkshow van (de broer van) Lammert is weer als vanouds en wordt met het jaar professioneler. Ook traditie is de vette hap om 13.00 uur, als het frietkot voorrijdt en de patatjes speciaal, frikandellen en kroketten als warme broodjes over de toonbank gaan. Wederom een super party op een super locatie  ….. Lammert, Sjoukje en Jante, bedankt en tot volgend jaar !

2016Party013   2016Party021   2016Party036   2016Party014   2016Party028   Lammert07