New Years Eve Party (2017)

2014Party00 

 

 

Reisinspiratie: Verslag van de Nieuwjaars-party op 31 december 2016 met Anja, de Rondenhof-buurtjes en Margriet bij Lammert, eigenaar van Groot Warnsborn.

New Years Eve Party

Nu al weer voor het vierde jaar verwelkomen we het nieuwe jaar tijdens de New Years Eve Party op landgoed Groot Warnsborn. Eigenaren Lammert en Sjoukje de Vries, met dochter Jante, hebben de Oranjerie weer omgetoverd tot een feestparty. Thema dit jaar is “Witte accenten” en dit is zowel in de zaal als bij de feestgangers goed te zien. Met 200 feestgangers is de locatie uitverkocht en iedereen heeft er zin in om het oude jaar 2016 op een feestelijke wijze met elkaar uit te wuiven.

De Rondenhof-groep

De groep Rondenhoffers is dit jaar ietsje kleiner, want Paul en zijn kersverse vrouw Theo zijn op huwelijksreis in Japan. Helaas kunnen Wil en Steph er wegens ziekte ook niet bijzijn, maar Margriet is uiteraard wel weer van de partij en voegt zich in Arnhem bij ons gezelschap. Het taxi-busje van Lindsen brengt Roel, Fimke, Evelyn, Burt, Gonny, Anja en ik naar de bossen van Groot Warnsborn in Arnhem-Noord. We zijn lekker op tijd en kunnen dus (door ervaring wijzer geworden) snel de benodigde stoelen confisqueren !

All Inclusive

Naast de hapjes (en uiteraard drankjes) welke door het team van Jante op de dansvloer worden gereserveerd, is er ook een warm- en koud buffet opgesteld. En laat dat nou net naast de plek zijn waar onze groep zich gesetteld heeft. Prima verzorgd allemaal, met keuzes uit verschillende soorten vis, vlees, kazen en brood. De discotheek houdt de mensen op de dansvloer, al was de variatie in muziekgenres vorig jaar groter. Ook dit jaar is rond 12.45 uur het frietkot aanwezig en kunnen we de vette hap tot ons nemen. Smaakt prima na de alcohol-inname (we gaan tenslotte met de taxi terug).

Foto-moment

Lammert heeft dit jaar voor het eerst een “automatisch foto maak apparaat” in de serre gezet. Met 1,2 man of hele groep voor de camera en maar afwachten wat er gebeurd. Resultaat: 3 verschillende actie-foto’s, uitgeprint op een foto-strip als herinnering aan 2016/2017. Leuk idee en heel origineel. Wederom een super party op een super locatie  ….. Ook nu weer: Lammert, Sjoukje en Jante, bedankt en tot volgend jaar !